2 makkelijke en smaakvolle recepten

Havermoutpannenkoeken met kipshoarma en zelfgemaakte knoflooksaus.

Je hebt nodig voor 4 personen:
kipshoarma voor 4 personen
rode paprika in reepjes rauw
komkommer met de spiralie
1 teentje knoflook
mayonaise
yoghurt
350 gram havermout
4 eieren
900 ml water
snufje zout
boter of olie
Zo maak je het:
De pannenkoeken maak je door de havermout, water, zout en eieren met de staafmixer tot een glad beslag te maken.
Je bakt ze in de pan met een klein klontje boter of olie.
De knoflooksaus maak je door evenveel yoghurt als mayonaise te mengen met een klein gesneden of geraspt teentje knoflook.
Je bakt de kipshoarma.
Je belegt de pannenkoek met de kipshoarma, komkommer, reepjes paprika en de saus.
Eet smakelijk!!
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Zalm met spinazie uit de oven met pasta

Je hebt nodig per persoon:
Stukje zalm
2 stukken aluminiumfolie
teentje knoflook in kleine stukjes
8 blokjes diepvries spinazie
7 grote cherrytomaatjes
stukje fetakaas
volkoren spaghetti of spaghetti van linzen
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Doe de zalm op 2 stukjes aluminiumfolie
Daarbij de tomaatjes, spinazie, knoflook en pep
er en zout
Vouw het pakketje dicht en zet het voor 30 minuten in de oven op 180 graden
Na 20 minuten doe je de fetakaas in het pakketje
Kook de spaghetti volgens de verpakking
Serveer de zalm met groenten met de spaghetti.
Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten