365 dagen focus op voeding, ademhaling en mindset

Als je mijn inspiratiemail  hebt gelezen of mij volgt op facebook of instagram heb je vast gelezen dat 7 januari mijn nieuwe programma start:

365 dagen afvallen zonder dieet.

365 dagen volledige focus op voeding, ademhaling en mindset.

Mijn eerst online jaarprogramma, met daarin 5 jaar ervaring van 5 jaar mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Ik heb voor een jaar gekozen, omdat we langere tijd nodig hebben om onze doelen te bereiken en om gewoonten te ontwikkelen, waardoor je echt een nieuwe leefstijl creëert.

In die 5 jaar heb ik allerlei bijscholingen gedaan op het gebied van voeding, overgang, gezin, mindset en als allerlaatste mijn opleiding tot ademcoach. De opleiding tot ademcoach maakt voor mij het plaatje compleet.

De ademhaling heeft zoveel invloed op je gedrag, op je emoties, op je brein, op je hormonen, je vetverbranding, je ontspanning, je prestaties, je energie en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Daarom kan je hem zo goed inzetten in het creëren van een gezonde leefstijl en gaan we dit ook doen tijdens de 365 dagen!

Heb je interesse in het programma?

Klik op deze link voor meer info en de kosten.

Hou er rekening mee dat als je na 7 januari instroomt de prijs hoger zal zijn. Ik geef graag de snelle beslissers een mooie prijs. Deze is tevens per maand te betalen.

Gisteren heb ik een hele korte video opgenomen over hoe je het resultaat kunt behalen wat je wilt behalen.

 

Ook bied ik in 2020 mijn klanten elke maand een wandeling aan vanuit mijn praktijk. Samen bewegen, elkaar motiveren, inspireren.

De wandeling is van 19.00-20.00 uur en start vanaf Blij Gewicht.

 

Voor nu alvast een heel mooi en gezond 2020 en bedenk:

Je bent maar 1 actie verwijderd van jouw weg naar een gezonde leefstijl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten