Het skinny six-kookboek

20160109_072655

Ik ben zelf weer met koken gaan experimenteren toen ik het eerste kookboek van Chickslovefood had gekocht. Een kookboek waarvan elk gerecht maar 5 ingrediënten heeft. Wat een verademing, maar 5 ingrediënten!

Ken je die recepten waar je eerst naar de supermarkt moet om minstens 7 nieuwe ingrediënten te kopen en daarna een super ingewikkeld recept moet volgen…. Voor mij is het dan al klaar.

Tot ik het boek van Chickslovefood had gekocht, maar 5 ingrediënten en super makkelijk om te maken……. Er ging weer een wereld voor mij open en mijn liefde voor de keuken en het kokkerellen was weer geboren!

Inmiddels heb ik ook heel wat recepten zelf samengesteld en schrijf een blog over mijn recepten, maar ook over die van anderen.

Chickslovefood heeft inmiddels een tweede kookboek uitgebracht: het skinny six-kookboek: simpele en skinny recepten met maximaal 6 ingrediënten en dat is helemaal een kookboek naar mijn hart.

Hij staat vol gezonde ontbijtjes, lunches, diners en tussendoortjes en kan ik heel goed gebruiken in de weekmenu’s die ik voor mijn klanten van Blij Gewicht maak.

Echt een aanrader!!!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten