Ken je de nieuwe app: Clubhouse al?

Misschien heb je er al van gehoord en ben je zelf al actief op Clubhouse, de nieuwe app waar je kan connecten met mensen met dezelfde interesses.

Zelf zit ik er nu sinds half maart op en ik ben er heel enthousiast over.

De meesten die mij kennen weten dat ik altijd vroeg opsta en dan een heel ochtendritueel heb. Ik doe dan mijn dagelijkse ademoefeningen, ik lees graag, sinds kort teken ik ook in een journal en ik sluit altijd af met een koude douche of een plons in mijn ton in mij tuin.

Toen ik dit berichtje begonnen was met schrijven was had ik net mijn eerste room gehost samen met Harold van Genderen en Ashwin Posthumus.

Deze room heet: Van COVID naar GoFit! Ik begeleid Harold in zijn strijd tegen de (corona) kilo’s. Inmiddels hebben we de tweede room gehad en zijn we elke zondagochtend van 9.00-10.00 uur te horen op Clubhouse.

Het mooie van een room is dat iedereen mee kan praten en zijn ervaringen kan delen. Je kan ook je vragen stellen als je je “handje” opsteekt.

Harold gaat ook van deze weg een eigen blog bijhouden, deze zal ik ook delen.

Afgelopen zaterdag vanaf 7.00 uur heb ik mijn eerste eigen room gehost en deze heet: Adem je Happy en Fit met Blij Gewicht. Hierin deel ik mijn verhaal en mijn ervaringen en doe ik ook een ademoefening. Het was supermooi, er waren meer dan 50 mensen aanwezig die samen met mij een ademoefening hebben gedaan.

Wil je hier volgende week zaterdag ook bij zijn?……… dan moet je wel vroeg op, want ik start om 7.00 uur en je kunt het niet terugluisteren.

Wil je ook op Clubhouse? Je hebt een uitnodiging nodig van iemand die er al op zit, dus je mag me altijd een berichtje sturen en dan wordt het geregeld!

2 gedachten over “Ken je de nieuwe app: Clubhouse al?

 • april 5, 2021 om 9:16 am
  Permalink

  Goedemorgen Bianca,

  Ik weet niet of ik de primeur heb met reageren op deze blog, maar je hebt sowieso de primeur met het mij laten bij houden van een eetdagboek ( ook al zal het maar een heel dun boekje worden ) want ik ben niet zo van de lijstjes 🙂

  Echter beloofd is beloofd dus ik zal mijn belofte gaan waar maken.

  Tevens hierbij nogmaals mijn dank dat je mij gaat helpen met mijn strijd om op 22-12-2021, 22 kilo te zijn afgevallen ..

  Tenslotte raak ik als Bourgondische Import Brabander zonder strijd al die kilo’s zeker niet kwijt.

  Je gaf al aan dat ik mijn reis schriftelijk wil gaan vastleggen , dat ga ik inderdaad doen via http://www.haroldvangenderen.nl

  Al met al kijk ik uit naar de tweede ( en de daarop volgende afleveringen ) van COVID naar Go Fit!

  Beantwoorden
  • april 10, 2021 om 8:31 am
   Permalink

   Goedemorgen Harold!
   Je hebt zeker de primeur met het reageren op deze blog en super dat ik jouw primeur mag zijn bij het bijhouden van je eetdagboekje.

   Ook echt gaaf dat je je reis gaat vastleggen in je eigen blog: http://www.haroldvangenderen.nl waar je inmiddels je eerste blog heb gedeeld.

   Mooi en krachtig dat je dit doet. Enerzijds help je jezelf enorm met de inzichten en de reis die je maakt vast te leggen en anderzijds kun je anderen inspireren met je mee te doen.

   Zondag om 7.55 uur hebben we alweer onze derde room op Clubhouse en ik kijk er weer naar uit!!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten