Welke cadeau’s ga jij uitpakken?

Het is zover!!

Je kunt hypnosesessies boeken!!

Je kunt cadeaus ontvangen van je onbewuste.

Je kunt voor eens en altijd je patronen doorbreken en weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam en mind.

 

Doe je dingen die je eigenlijk niet wilt doen? Heb je last van saboterend gedrag?

Heb je last van angsten, van belemmerende overtuigingen?

Snap je verstandelijk wel dat je gedrag niet handig is, maar lukt het je niet om het anders te doen?

 

Sinds ik met het onbewuste bezig ben snap ik hoe dat kan en is het mijn missie om zoveel  mogelijk mensen hierbij te begeleiden,

Met hypnose is het een mooie reis om daar mee aan de slag te gaan en kom je erachter dat jouw probleem, jouw angst eigenlijk jouw gedrag is en dat het op onbewust niveau op te lossen is, op de plek waar het ontstaan is, zodat je ander gedrag gaat vertonen.

Dit hoeven geen heftige gebeurtenissen zijn, omdat we als kind de suggesties oppikken van de mensen om ons heen. Zo heeft een waarschuwing van moeder toen ik 3 was ervoor gezorgd dat ik al mijn leven lang met de overtuiging dat ik geen fouten mocht maken. Hier is niemand schuldig aan, zij was hevig geschrokken en ik heb dat zo opgevat. Voor mij is dit mijn grootste cadeau: ik mag nu fouten maken en hoef mij niet meer schuldig te voelen.

Hypnose kan spannend zijn als je het nog nooit gedaan hebt. Daarom heb ik wat ervaringen voor je van mensen om je te laten lezen dat hypnose eigenlijk heel leuk is en bijzonder.

 

Lieve Bianca

Spontaan hypnose sessie door Bianca,
In het begin een goed gesprek over wat ik kon verwachten waar ik mee zit en waar ik van af wilde..
Ze vertelt wat we gaan doen.
Ze houdt het erg luchtig en geen poespas..veel gelachen als de sessie begint.
Ik heb me open gesteld en vol mondig ja ..geen gedachten is dit het wel twijfels nee gewoon ja ik ga er voor!!
Mijn ervaring: leuk gezellig gelachen en moe en vol magie….opluchting
Ik heb de sessie vergeleken met emdr
Ik kan het gevoel niet meer omhoog halen en moet lachen.. ook mijn gedachten zijn ineens anders…
toch klinkt het spannend zo hypnose,
Ik wil je uitleggen dat je er toch een soort van bij bent.
Ze gebruikt haar magie. ze begeleidt je naar een veilige plek je ego laat je achter..hoor je wel maar ik reageerde er niet meer op…ze vraagt je dingen en ik gaf gewoon antwoord ..
Super fijne leuke Spontane ervaring ..

Bedankt lieve Bianca

 

Bij toeval stuitte ik via de social media op de oproep van Bianca me aan te melden voor een hypnosesessie. Ik was gelijk erg benieuwd! Dat wilde ik wel eens ervaren. De sessie startte met een vrolijk, gezellig en verhelderend gesprek om kennis te maken met elkaar, met de methode en de dingen waar ik tegenaan loop en graag van af zou willen.
Al gelijk voelde het helemaal prima om het via Zoom te doen. Ik had er zin in en was erg nieuwsgierig hoe ik het zou gaan ervaren. Ik heb al best wat dingen uitgeprobeerd, maar een hypnose hoorde daar nog niet bij. Op het moment dat we de reis begonnen, was voor mij alles duidelijk. Kom maar op, dacht ik.
Tijdens de ‘reis’ zat ik heerlijk op mijn meditatiekussentje met mijn rug tegen de leuning van de bank. In het begin merkte ik dat ik nog veel in mijn hoofd zat, maar door me goed te concentreren op de fijne stem van Bianca werd dat steeds minder. Ik voelde me ontspannen en aanwezig. Ik kon Bianca goed verstaan en haar vragen goed beantwoorden. Het had voor mij meer weg van een begeleide, visuele meditatie dan dat ik het gevoel had dat ik onder hypnose was. Het lukte me goed om dingen te visualiseren en de stem van mijn ego te negeren.
Aan het einde stond ik voor een spiegel en keek ik naar mezelf in de toekomst. Wat bijzonder om te merken dat ik me echt al wel iets anders voelde. Meer rust en meer energie.
Met veel plezier kijk ik uit naar de momenten waarop ga terugblikken naar het moment dat ik op mijn kussentje zat en me dan besef ik wat het mij al heeft gebracht. Met een grote glimlach kijk ik terug naar deze sessie.

 

Denk je na het lezen van deze ervaringen: “Yes ik ga dit aan! Ik ga mijzelf die cadeaus geven!”

Vul dan onderstaand formulier in en ik bel je om het met elkaar af te stemmen.

 

Het traject bestaat uit 3 sessies van 90 minuten.

Mocht het nodig zijn, kan er altijd een losse sessie bijgeboekt worden.

‘Tussen de eerste en de tweede sessie zit ongeveer 2 weken en tussen de tweede en de derde zit ongeveer 3 tot 4 weken.

Kosten: 350 euro voor het traject. Een eventueel losse sessie is 125 euro.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten