Welke stap ga jij vandaag zetten om dichter bij je doel te komen?

Ik begin mijn blog met de vraag:

welke stap ga jij vandaag zetten om dichter bij je doel te komen?

Dit is een vraag die ik mijn klanten stel, maar ook elke dag aan mijzelf.

Mijn doel is zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren tot het maken van bewustere keuzes en veranderingen in hun leefstijl, waardoor ze meer energie krijgen en gezond en fit kunnen genieten. Plezier hebben in bewegen en voeding staat voorop.

Dit doe ik door anderen te helpen gezondere keuzes te maken en de juiste aanpassingen in hun leven, zodat hun leefstijl verandert en er een blijvend resultaat is. Dus geen honger lijden en streng diƫten!

Elke dag stel ik mijzelf de vraag?

welke stap kan ik vandaag zetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken?

Zo hou ik koers, zo kom ik stap voor stap dichter bij mijn doel.

Ik heb in de afgelopen 4 jaar al heel veel mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Wat mij opviel en opvalt is dat we tegenwoordig allemaal heel veel ballen in de lucht moeten houden. Dit heeft tot gevolg dat we veel stressklachten hebben, slecht slapen en slecht voor onszelf zorgen.

Willen we de vele ballen omhoog houden is het juist zo belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen, goed slapen en goed eten.

Om mensen nog beter te kunnen begeleiden naar een gezondere leefstijl ben ik gestart met een ademcoachopleiding. Dit is voor mijn een hele belangrijke stap. Ademoefeningen hebben mij gebracht waar ik nu sta en zijn de basis geweest, samen met het stoppen met suiker, waar ik nu sta. Door deze opleiding kan ik nog meer en beter mensen begeleiden.

Vandaag heb ik een groepsbijeenkomst van het programma Big Aqua wat ik doe samen met de Hoornse Vaart en Joselien Eigenraam en bespreken we o.a. het onderwerp voedzame tussendoortjes. Dit is een heel belangrijk onderwerp als je gezond wilt afvallen zonder dieet. Zo heb ik vandaag het idee gekregen om over een aantal weken de challenge te beginnen: 14 dagen gezonde tussendoortjes eten. Deze heb ik 2016 samen ontwikkeld met Chantal Rijnhout .

Hou mijn facebookpagina in de gaten!!

Dus door jezelf elke dag de vraag te stellen: welke stap ga ik vandaag zetten om dichter mijn doel te komen?

Kom je ook werkelijk dichter bij je doel, stap voor stap!

Welke stap ga jij vandaag zetten om dichter bij je doel te komen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten