Voor wie?

De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door de BGN-gewichtsconsulent begeleid.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Ik vind het belangrijk dat de gesprekken plaatsvinden in een huiselijke, vertrouwde sfeer. Daarom vinden alle gesprekken bij mij of bij jou thuis plaats.

Kennismakingsgesprek

Dit is een vrijblijvend gesprek waarin ik vertel welke werkwijze ik heb, wat voor mogelijkheden tot vergoeding van de verzekering er zijn en om te kijken welk begeleidingstraject het beste bij jou past. Wordt het een kort of lang traject of een eenmalig advies. Verder is er natuurlijk ruimte voor allerlei vragen.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek stel ik je vragen met betrekking o.a. op wat je eetgewoonten zijn, hoeveel je beweegt, jouw motivatie en wat je wilt bereiken. Daarnaast ga ik je meten en wegen waardoor ik kan bepalen wat jouw persoonlijke energiebehoefte is . Na afloop krijg je een voedingsdagboek mee naar huis die je een week gaat invullen en voor het volgende gesprek naar mij toe mailt.

Voedings- en beweegadvies

Aan de hand van de weeg en meetresultaten, je voedingsdagboek en het intake gesprek maak ik een persoonlijk voedings- en beweegadvies met daarin concrete en haalbare doelen. Ook bevat het adviezen en tips hoe je jouw levensstijl stap voor stap gezonder kunt maken. Daarnaast krijg je variatiemogelijkheden mee waar je je persoonlijke weekmenu van kan maken.

Vervolgconsulten

Je wordt tijdens elk consult gewogen en we bespreken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Daarnaast krijg je adviezen en tips over verschillende onderwerpen zoals hoe om te gaan met feestjes, vakanties, uit eten, moeilijke momenten etc..

Kort traject

Bestaat uit een intakegesprek, een voedings- en beweegadvies en 3 vervolgconsulten.

Lang traject

Bestaat uit een intakegesprek, een voedings- en beweegadvies en 6 vervolgconsulten.

Kindervoedings-APK

Het bestaat uit 2 gesprekken waarin we alles bespreken rond voeding, bewegen, slapen, schermgebruik.

In deze gesprekken krijg je tips en handvatten hoe je met bepaalde situaties om kan gaan, of en hoe jouw kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, wat je kunt doen als je kind geen groenten wil eten etc. Je krijgt antwoord op al je vragen en gaat naar huis met een plan van aanpak.

PuurGezond traject

Bestaat uit een intakegesprek, een voedings- en beweegadvies en 6 vervolgconsulten. Je ontvangt daarbij het boek slank in 8 stappen. Dit traject kost 275 Euro.

PuurGezond traject online

Het PuurGezond traject kun je ook volgen vanuit je eigen huis. Bestaat uit een intake, een voedings- en beweegadvies met daarna 6 vervolgconsulten via mail en telefoon . Je ontvangt daarbij het boek slank in 8 stappen. Dit traject kost 245 Euro.

Eenmalig voedingsadvies

Dit bestaat uit een meet en weegmoment, waarbij je een voedingsdagboek en een vragenlijst mee naar huis krijgt. Deze wordt voor het gesprek ingevuld en opgestuurd per mail.Tijdens het gesprek geef ik je een uitgebreid voedings- en beweegadvies. Na 2 maanden kun je nog een keertje komen meten en wegen.

Duoafspraken

Wil je graag samen je vriendin, vriend of partner afvallen, dan is het mogelijk om met z’n tweeën te komen of ik kom bij jullie op bezoek.

Fields marked with an * are required

Voor een gratis kennismakingsgeprek of vragen neem contact op via het volgende formulier: